Bleking av tenner

Follo Tannlegesenter har lang erfaringmed bleking av tenner

Bleking av tenner har blitt meget populært. Follo Tannlegesenter i Ski, har lang erfaring med bleking av tenner. Vi lager en spesial tilpasset Blekeskinne som du kan bruke både om dagen og om natten.

Årsaker til missfarging av dine tenner:

  • Alder er den fremste forklaringen på missfargende tenner.
  • Mat og drikke. Te, kaffe, røyking, vin osv, vil sammen med allt annet vi får i oss, missfarge tennene våre.
  • Nerver og blodkar i tannen kan skades av ulike grunner med den følgen at tannen mørkner.
  • Noen medisiner og sykdommer kan missfarge tenner.


Skadelig eller vondt?

Bleking av dine tenner er ikke skadelig under oppsyn av tannlege!

Vi bruker Carbamide peroxide som gjennom årelange vitenskaplige studier har vist seg å være helt trygt. Dette er klassifisert som et medisinskteknisk preperat og selges kun til autorisert tannhelsepersonell.

Noen pasienter melder om noe økt sensitivitet under bleking. Dette er overgående og vi gir deg veiledning i hvordan å underlette dette. Ta gjerne kontakt med Follo Tannlege Senter, så løser vi dine problemer eller bekymringer.

Hvordan virker Bleking av tenner?

Vi tar et raskt avtrykk av dine tenner for å kunne lage en individuell bleke skinne som kun passer deg og dine tenner. I denne tynne, myke skinnen «legges» noen dråper med gel. Skinnen bruker du noen timer hver dag, i 10-14 dager. Bruk gjerne bleke skinnen om natten, det er helt ufarlig. Du er da ferdig og du vedlikeholder resultatet enkelt og svært billig gjennom å bruke skinnen noen få dager med mange måneders mellomrom. Kontakt Follo Tannlege Senter for mer info. Vi har mange års erfaring på dette området. Vi bleker dine tenner trygt og sikkert.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome