Krone/Bro/Implantat

Med implantat kan man erstatte nesten alle tennerEn bro lages når man mangler en eller flere tenner og de forutsetter at nabotennene på hver side av tannluken er sterke nok


FASETT

Dette er tynne laminat i porslen som limes utenpå dine tenner. Dette gjøres for å øke estetikken på dine tenner. Vi har lang erfaring med slik behandling og vi kan sammen endre størrelse, form, farge og bue på dine tenner og smil. Vi forstår at det er viktig for mange og med de mest moderne matrialer og teknikker fokuserer vi på at det skal se helt naturlig ut. Sammen diskuterer vi oss frem til hva du ønsker og hvilke muligheter som finnes.


KRONE

En krone vil, i motsetning til fasett, omslutte hele tannen. Velges ofte ved større skader på en tann og den tres utenpå/rundt det som er igen av tannen, eller et implantat. Vi velger fortrinnsvis helkeramiske kroner. Derimot finnes det mange varianter av de og valget gjøres på grunnlag av skadns omfang, tannens plassering, bittforhold osv. Fra man sliper til krone og tar avtrykk til tannen er ferdig satt på regnes 2 besøk og 1-2 uker.


BRO

En bro er flere kroner som henger sammen. En bro lages når man mangler en eller flere tenner og de forutsetter at nabotennene på hver side av tannluken er sterke nok. Ofte vil da disse tennene samtidig få svært god behandling og økt levetid.


IMPLANTAT

Implantat lager vi pgså når vi mangler en eller flere tenner.Ett implantat med en krone på, eller flere implantat med hver sin krone eller bro. Implantat kan bli aktuelt når nabotenner er for dårlige for bro eller er så friske og urørte at det er synd å slipe de for bro. Aller helst vil vi jo unngå å borre i en tann. Hvor man mangler tannen /tennene er også avgjørende. Mangler man en fortann kan vi, vha implantat, gjenskape tannen så det ser helt naturlig it!

Med implantat kan man erstatte nesten alle tenner. Behandlingen innebærer at vi opererer en titanskrue (fixtur) inn i kjevebenet. Denne erstatter roten som mangler. På denne festes en såkalt distanse som stikker litt opp av tannkjøttet. En krone eller bro limes eller skrus deretter på denne.

Vi har modeller på klinikken og vi forklarer selvsagt dette for deg dersom du har spørsmål. Implantat som behandling har vært benyttet i over 30 år og alle studier viser et lykket resultat i over 90% av behandlingene.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome