Våre verdier

Hos Follo Tannlegesenter deler ALLE tannlegene de samme grunnverdier

Hos Follo Tannlegesenter i Ski, deler ALLE tannlegene de samme grunnverdier. Vi forstår at et tannlegebesøk kan oppleves som ubehagelig:
– Ikke har man noen kunnskaper på området!
– Hva må gjøres?
– Alternativer?
– Er det vondt?
– Pris?
– Kan jeg stole på dette?

Hos Follo Tannlegesenter har vi fire grunnverdier som går på kvalitet, omsorg, samvittighet og pris:

KVALITET
Her har vi dyktige, oppdaterte tannleger uansett fagområde og vi har et langvarig samarbeid med gode spesialistklinikker. Vi har en topp moderne klinikk og vi benytter kun de beste og mest utprøvede matrialer. Dessuten behandler vi kun etter de beste og mest moderne teknikker. Det introduseres stadig nye matrialer og teknikker. Vi benytter kun de utprøvede og våre tannleger garanterer kunnskap om de og alltid kvalitet i behandling.

OMSORG
Omsorg er noe av det viktigste vi driver med. Vi vil at du skal føle deg tatt vare på hos oss og vi strekker hos hele vegen for at du ikke skal føle ubehag.

SAMVITTIGHET
Vi lover å prioritere din lommebok og ikke vår! Som pasient hos en tannlege er man «et blankt, man vet ingenting. Du er helt avhengig av at våre råd og anbefalinger gis samvittighetsfullt med ditt beste i sentrum. Vi fokuserer på samvittighetsfull og smertefri behandling. Vi ønsker å gjøre alt for at du som pasient skal føle deg trygg og smertefri. Vi fokuserer på å forebygge fremfor å behandle. Det er viktig at du forteller oss hvilke ønsker du har for dine tenner. Vi vil samvittighetsfullt tilpasse behandlingen dine ønsker og din lommebok. Våre tannleger forklarer hvilke muligheter som finnes.

Idag kan tenner repareres langt mer skånsomt enn tidligere. Karies kan tilheles og vi behandler aldri før det er helt nødvendig.

PRIS
Pris er viktig og defor vil vi alltid ha fokus på at våre priser ikke avviker fra gjennomsnittet og heller ligger i underkant.

Derimot er enkeltpriser på undersøkelser, fyllinger osv ikke grunnen til de store prisforskjellene! Det er tannlegens valg av behandling, han/hennes filosofi, som avgjør hva kostnaden havner på!
ETT PROBLEM HAR FLERE LØSNINGER TIL FORSKJELLIGE PRISER.
Løsningene som velges kan variere MYE i behandlingstid + pris.

Hos oss velger vi SAMMEN det som passer deg idag! Det er vår filosofi. Det er ikke alltid man må velge det som er dyrest. Rimeligere løsninger kan også holde veldig bra. Vi forklarer og sammen velger vi.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome